Φιλοξενία Γατών

Φιλοξενία Γατών

Επειδή οι γάτες ασκούνται  κυρίως με το τέντωμα, και επειδή δεν είναι «ζώα αγέλης» που χρειάζονται ή απολαμβάνουν την συντροφιά άλλων ζώων (όπως τα σκυλιά), δεν χρειάζονται περιοχές άσκησης, αλλά είναι ευχαριστημένες  όταν φιλοξενούνται  σε ευρύχωρους αλλά προσωπικούς χώρους.

Στα δωμάτια φιλοξενίας γατών στο Marathon Land  υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα και παιχνίδια για να απολαύσουν την διαμονή τους με ακόνισμα νυχιών και εξερεύνηση των επιπέδων και των παιχνιδιών.  Η άμμος υγιεινής καθαρίζεται καθημερινά. Η πρόσβαση σε νερό και φαγητό παρέχεται σε 24ωρη βάση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την φιλοξενία είναι:

  • ενημερωμένο βιβλιάριο εμβολίων. Το βιβλιάριο ελέγχεται κατά την είσοδο του ζώου στον ξενώνα.
  • απαλλαγμένα από έσω/έξω παράσιτα. Εάν κατά την παραμονή του βρεθούν παράσιτα θα γίνει η απαιτούμενη αποπαρασίτωση από εμάς επιβαρύνεστε  το κόστος.

Κρύψιμο.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά, μερικά ζώα, ειδικά οι γάτες, αισθάνονται πολύ περισσότερο ασφαλής και άνετες εάν μπορούν να κλείνονται μακριά από τον κόσμο.

Εάν θεωρείτε ότι η γάτα σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να παρέχουμε κρεβάτι κουκούλα (σκεπασμένο) στον χώρο της. Απλά ζητήστε το κατά την κράτηση.

Όροι & Προϋποθέσεις

Τιμές

Contract form

Συχνές Ερωτήσεις

Share!

Αρ. Κρατικής άδειας λειτουργίας: 665/22.02.1989

Ώρες Λειτουργίας

Θερινό ωράριο:

Δευτέρα – Παρασκευή:

10.00πμ – 13.00μμ
16.00μμ – 17.00μμ

Σάββατο: 10.00πμ – 13.00μμ

Κυριακές & Επίσημες αργίες, είμαστε κλειστά

Πληροφορίες επικοινωνίας

Τηλεφωνο: 2294056420
Κινητό: 6932257303

Email: info@marathon-land.gr

Θεσσαλίας 16
19007 Μαραθώνας Ελλάδα

Η τοποθεσία μας