Άριστη φιλοξενία
για τον τετράποδο
φίλο σας

Στο Marathon Land, καλωσορίζουμε όλους τους σκύλους / γάτες, ανεξαρτήτως φυλής, με την ίδια αγάπη και προσοχή που δίνουμε και στους δικούς μας σκύλους. Με σύμμαχο το αφοσιωμένο προσωπικό και τις πρότυπες εγκαταστάσεις, δεσμευόμαστε στη δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος για τον σκύλο/γάτα σας. Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε το σπίτι, μακριά από το σπίτι τους. Το «εξοχικό» τους.

Οι στόχοι μας:

Να προσφέρουμε στο κατοικίδιό σας ασφαλή και χαρούμενη παραμονή.

Να έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τον χρόνο μακριά του βέβαιοι ότι θα του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και προσοχή.

Καταλαβαίνουμε ότι για πολλούς ιδιοκτήτες η παραμονή του ζώου τους σε Ξενώνα είναι ίσως η τελευταία λύση και έχουν αρκετό άγχος, ιδιαίτερα αν δεν τα έχουν αφήσει ξανά, αλλά στο Marathon Land δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Με 30 χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε τι χρειάζεται ένας σκύλος/γάτα για να νοιώσει άνετα και ασφαλής και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να το προσφέρουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Για εμάς η καθημερινότητα με τα ζώα δεν είναι απλά η δουλειά μας. Είναι ο Τρόπος Ζωής μας.

Αρ. Κρατικής άδειας λειτουργίας: 665/22.02.1989. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών ενδιαιτημάτων Ζώων

Φιλοξενία Σκύλων

Τα deluxe δωμάτια  φιλοξενίας σκύλων 14m2 – 16m2  με στεγασμένο εσωτερικό χώρο & με προσωπική αυλή προσφέρουν μια εξαιρετικά ευρύχωρη & ευχάριστη παραμονή.

Με πολλούς και διαφορετικού μεγέθους χώρους εκτόνωσης και παιχνιδιού (από 500m2), με τακτικά γεύματα και με άψογη καθαριότητα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο αγαπημένος σας φίλος είναι στα καλύτερα χέρια.

Επειδή κανείς δεν ξέρει τον σκύλο σας όπως εσείς, μπορούμε να σας δείξουμε τους διαθέσιμους χώρους φιλοξενίας και να επιλέξετε τον πλέον κατάλληλο για αυτόν.

Φιλοξενία Γατών

Επειδή οι γάτες ασκούνται  κυρίως με το τέντωμα, και επειδή δεν είναι «ζώα αγέλης» που χρειάζονται ή απολαμβάνουν την συντροφιά άλλων ζώων (όπως τα σκυλιά), δεν χρειάζονται περιοχές άσκησης, αλλά είναι ευχαριστημένες  όταν φιλοξενούνται  σε ευρύχωρους αλλά προσωπικούς χώρους.

Στα δωμάτια φιλοξενίας γατών στο Marathon Land  υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα και παιχνίδια για να απολαύσουν την διαμονή τους με ακόνισμα νυχιών και εξερεύνηση των επιπέδων και των παιχνιδιών.

Όροι & Προϋποθέσεις

Τιμές

Contract form

Συχνές Ερωτήσεις

Share!

Αρ. Κρατικής άδειας λειτουργίας: 665/22.02.1989

Ώρες Λειτουργίας

Θερινό ωράριο:

Δευτέρα – Παρασκευή:

10.00πμ – 13.00μμ
16.00μμ – 17.00μμ

Σάββατο: 10.00πμ – 13.00μμ

Κυριακές & Επίσημες αργίες, είμαστε κλειστά

Πληροφορίες επικοινωνίας

Τηλεφωνο: 2294056420
Κινητό: 6932257303

Email: info@marathon-land.gr

Θεσσαλίας 16
19007 Μαραθώνας Ελλάδα

Η τοποθεσία μας