Άλλες Υπηρεσίες

Conficlean2 High Level Disinfectant

Ενιαίο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης (2 σε 1) για επιφάνειες και χώρους που έρχονται σε επαφή με κατοικίδια σε συμπυκνωμένη μορφή. Χωρίς άρωμα. Αραίωση: 100/1.

Περισσότερα

Gotcha! Odor Exploder

Το Gotcha! Odor Exploder είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που εξουδετερώνει άμεσα και αποτελεσματικά τις οσμές που προέρχονται από τα κατοικίδια (π.χ. ούρα, περιττώματα, έμμηνο ρύση, ιδρώτα, σάλιο κ.λπλ.). Παράγεται από φυτικά ένζυμα που απαντώνται στη φύση, τα οποία αδρανοποιούν τις οσμές και καθαρίζουν τον αέρα.

Περισσότερα

VETBED® ORIGINAL

Ο αυθεντικό Vetbed® είναι εξαιρετικό & ανθεκτικό υπόστρωμα καθημερινής χρήσης, για τον σκύλο & τη γάτα, με μοναδικές ιδιότητες κατάλληλες για όλα τα στάδια ζωής. Έχει υψηλότερο όγκο, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, εξαιρετική αποστράγγιση, προσφέρει μοναδική συγκράτηση θερμότητας γι’ αυτό είναι τόσο ξεχωριστό από όλα τα άλλα κρεβάτια στην αγορά.

Περισσότερα

  • Μπορούμε να αναλάβουμε την φαρμακευτική αγωγή, που πιθανόν να χρειάζεται ο σκύλος σας, κατά την διάρκεια της παραμονής
  • Μπορούμε  να επιμεληθούμε το μπάνιο και το χτένισμα του σκύλου σας κατά την διάρκεια της παραμονής του. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας & περιποίησης.
  • Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του ζώου από και προς το σπίτι σας, κατόπιν συνεννόησης.


Φαρμακευτική αγωγή

  • Μπορούμε να αναλάβουμε την φαρμακευτική αγωγή, που πιθανόν να χρειάζεται ο σκύλος σας, κατά την διάρκεια της παραμονής.


Μπάνιο και χτένισμα

  • Μπορούμε να επιμεληθούμε το μπάνιο και το χτένισμα του σκύλου σας κατά την διάρκεια της παραμονής του. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας & περιποίησης.


Μεταφορά

  • Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του ζώου από και προς το σπίτι σας, κατόπιν συνεννόησης.
Share!

Αρ. Κρατικής άδειας λειτουργίας: 665/22.02.1989

Ώρες Λειτουργίας

Θερινό ωράριο:

Δευτέρα – Παρασκευή:

10.00πμ – 13.00μμ
16.00μμ – 17.00μμ

Σάββατο: 10.00πμ – 13.00μμ

Κυριακές & Επίσημες αργίες, είμαστε κλειστά

Πληροφορίες επικοινωνίας

Τηλεφωνο: 2294056420
Κινητό: 6932257303

Email: info@marathon-land.gr

Θεσσαλίας 16
19007 Μαραθώνας Ελλάδα

Η τοποθεσία μας